TANDEM SKOK PADOBRANOM SLAVONIJA

16. & 17.6.2018.

Gdje u Slavoniji?

Aerodrom SOPOT

Vinkovci

Vinkovci

Nalaziš se na području Slavonije ili u blizini?

Ne propusti priliku za jedinstveni doživljaj SLOBODNOG PADA koje ti može pružiti ekipa SLOBODNOG PADA uz garanciju za jedinstveno životno iskustvo kojeg ćete zauvijek imati u sjećanju.

I zato te nećemo daviti marketinškim forama i parolama zašto bi tandem skok trebao skočiti s nama već te upućujemo na naš obrazac za rezervaciju da što prije osiguraš svoje mjesto jer su količine ograničene. Ispuni i pošalji obrazac na desnoj strani i javimo se povratno unutar 24 sata sa potvrdom o rezervaciji.

Tandem skokovi na području Slavonije se izvode na aerodromu Sopot kraj Vinkovaca, koji se nalazi jugozapadno od Vinkovaca, cca 10 minuta vožnje od Vinkovaca. Kliknite na mapu kako bi vidjeli točnu lokaciju i kako najlakše doći aerodroma.

Rezervirajte svoj termin!

Željeni termin skoka / Poklon bon:

16.6.2018.17.6.2018.Poklon bon

captcha

Što je Tandem Skok Padobranom?

Dakle, što je to padobranski tandem skok, tandem skok padobranom, padobranstvo i slobodan pad?

Za one koji nikad nisu iskusili čari padobranstva i slobodnog pada – evo brzi vodič kroz Vaš prvi tandem skok padobranom! Tandem skok padobranom je najlakši, najbolji i najsigurniji način da se upoznate s padobranstvom i iskusite osjećaj slobodnog pada. Vaša nevjerojatna avantura započinje kratkim upoznavanjem s nama i osnovama u padobranstvu te ćemo Vas u samo 15 minuta pripremiti za Vašu avanturu života, tandem skok padobranom. Sve je pod nadzorom naših iskusnih i posebno USPA certificiranih tandem instruktora. Skačete zajedno s tandem instruktorom za kojeg ste privezani, kao i za padobran, te tandem instruktor brine o svemu tijekom cijelog skoka dok vi uživate u cijelom događaju. Na padobranski tandem skok ponesite sportsku odjeću i obuću. To je pravilo koje morate poštovati jer ne odgovaramo za izgubljene natikače. Uživat ćete u panoramskom letu kojih dvadesetak minuta. Kako to izgleda pogledajte ispod.

Tijek Tandem Skoka Padobranom

1. Zakoračite u avanturu

step Vaš prvi korak prema avionu bit će ispunjavanje pristupnice i upoznavanje s timom. Jedan od naših instruktora počet će vas pripremati za tandem skok! Dobit ćete naš timski kombinezon, kacigu i naočale, te će Vam instruktori staviti sustav veza. Slijedi ostala kratka priprema za skok i spremni ste.

2. Upoznavanje

meeting Do sada ste se već upoznali sa svojim instruktorom! Vaš tandem instruktor je jedan od naših sportaša koji iza sebe ima tisuće skokova i stotine tandem učenika! 🙂 Još jedna stvar koju morate napraviti prije nego se ukrcate u avion je - reći par riječi u kameru ili ispisati neku ludu poruku na svoje dlanove 🙂 Slijedi ukrcavanje... 🙂

3. Let zrakoplovom

79275-200 Do oblaka i željene visine vinut će Vas naša Cessna 182 Delta-Tango-Delta, naš avion posebno prilagođen za padobranske aktivnosti. Uživat ćete u panoramskom letu kojih cca 20 minuta. Instruktor će vas vezati za sebe i reći vam još par riječi o samom skoku, te dati nekoliko uputa.

4. Otvaranje vrata

32567 Otvorila su se vrata aviona. Sve što tada trebate je – poslušati svog instruktora i priuštit ćete si jedno nezaboravno, posve oduševljavajuće i nadasve oslobađajuće iskustvo svog prvog tandem skoka!

5. Slobodan pad

paratrooper-falling-silhouette_318-54893-3 Instruktor je skočio s Vama kroz vrata zrakoplova, te sad već uživate u slobodnom padu! Slobodan pad traje do cca 50 sekundi, ovisno o visini s koje ste skočili! 🙂

6. Let pod padobranom

parachutist.svg_0 U letu pod padobranom uživate do cca 10 minuta. Instruktor će Vam dati i mogućnost da upravljate padobranom, radite zaokrete i jednostavno rečeno – da uživate 🙂

7. Slijetanje i diploma

19323-200 Svemu lijepom jednom dođe kraj... pa tako nas već eto na slijetanju! Instruktor će Vas meko prizemljiti, dolje će Vas dočekati cijela ekipa! Čestitat ćemo Vam na izvrsno obavljenom skoku, te će Vam instruktor predati Vašu diplomu za uspješno izveden prvi padobranski skok! 🙂 Što slijedi nakon toga? Samo ogromna želja da ponovite to iskustvo!

  Što nije snimljeno nije se ni dogodilo... 

... kaže stara narodna, stoga ćemo se pobrinuti da Vaše nezaboravno iskustvo slobodnog pada u obliku tandem skoka padobranom ovjekovječimo na nekoliko načina. Pitate se a zašto Vam ustvari treba snimka tandem skok iskustva?

Pa evo vam nekoliko dobrih razloga: 

 1. Da možete pokazati obitelji i frendovima kako ste nevjerojatno hrabri i cool!
 2. Da se možete smijati svom izrazu lica u trenutku kad ste shvatili da iskačete iz potpuno ispravnog aviona.
 3. Prvih 60 sekundi skoka prođe prebrzo da biste se ga točno sjećali: Jesmo li se okretali? Jesam li se smijao? Jesam li plakao? Jesam li uopće otvorio oči?
 4. Znate kako to danas funkcionira: ako niste snimili i stavili na Facebook, kao da se nije ni dogodilo.
 5. Budimo iskreni – jednog dana ćete ostariti. Zamislite samo priče koje ćete pričati... sa snimkom kao dokaznim materijalom
 6. Ukratko – da se možete hvaliti, hvaliti i hvaliti.
 7. I još malo hvaliti.

Naša snimateljska oprema se sastoji od specijalnih full HD digitalnih kamera koje će zabilježiti  trenutke vašeg tandem skoka padobranom u besprijekornoj kvaliteti. Snimak dobivate putem email-a dvadesetak minuta nakon skoka te je prilagođen gledanju na svim današnjim uobičajenim uređajima (TV, smartphone, tablet) U nastavku kratak opis svih vrsta snimaka vašeg tandem skok iskustva koje možemo napraviti.

Ground Shots 

Naša ekipa će snimiti svaki trenutak pripreme za skok kao što su oblačenje opreme i briefing za skok kao i odlazak na nezaboravno iskustvo, poziranje  ispred aviona kao i slijetanje te predaju diplome. U ovoj opciji dobit ćete cca 30-tak digitalnih fotografija iznad spomenutih trenutaka.

Handycam  + 

... je snimak kojeg instruktor snima s ruke pomoću posebnog nosača i sadrži kadrove od trenutka kada krenete prema avionu, polijetanja, leta u avionu, panoramski pogled iz aviona, te najbitniji dio skok iz aviona  i slobodan pad Vašeg tandem skoka, nakon čega slijedi otvaranje padobrana, let pod padobranom, slijetanje i Vaši prvi dojmovi nakon skoka. Dobivate posebno editiran video od cca 6 minuta s muzikom i efektima te cca 300-njak (tako je, tri stotine!) HD digitalnih fotografija vašeg tandem skok iskustva padobranom. Prednost ovog snimka je što ćemo ovjekovječiti i trenutak leta pod padobranom.

Camera Flyer  + 

Camera flyer opcija snimanja koja uključuje dodatnog padobranca snimatelja - camera flyera koji skače zajedno s Vama i snima cijeli tijek skoka u slobodnom padu. Pored toga što će snimiti cijelo iskustvo iz ptičje perspektive bit će Vam i dobro društvo u slobodnom padu i udijeliti HI5 tijekom skoka. Fenomenalni snimak koji će Vam dočarati cijelu jačinu iskustva kad god ga pogledate. Dobit ćete video od cca 6 minuta kao i 100-njak HD digitalnih fotografija u ovoj opciji.

Što je uključeno u Vaš 1. Tandem Skok Padobranom?

 • Skok s do 3000 m visine
 • Do 30 sekundi slobodnog pada
 • Do 20 minuta panoramskog leta
 • Do 8 minuta leta s padobranom
 • Mogućnost upravljanja padobranom
 • Diploma za uspješno izveden Tandem Skok Padobranom
 • Godišnja tandem članarina u klubu
 • Mala knjižica skokova
 • USPA A licence proficiency card
 • AK SP Team T-shirt
 • Skok s USPA certificiranim tandem instruktorom i USPA certificiranim klubom
 • Mogućnost nastavka školovanja u našoj USPA padobranskoj školi i polaganje USPA A padobranske dozvole
 •  
 •  ... DODATNE MOGUĆNOSTI:
 • HANDYCAM HD digitalni video i fotke skoka - 350 kn
 • GROUND SHOTS digitalne slike - 150 kn
 • MAX SLOBODAN PAD - 80% više slobodnog pada - 350 kn

Cijena*

 

ISKUSTVO JE NEPROCJENJIVO I BESPLATNO!

NAŠE VOĐENJE, STRUČNOST, ORGANIZACIJA I OPREMA SU:

1,600 HRK

(134 KN / MJ.**)

 

kartice

MAX SLOBODAN PAD dodatna opcija – do 50 sekundi slobodnog pada, visina skoka do 3500 metara - dodatna naknada 350 kn

* Osobe teže od 80 kg plaćaju dodatnu naknadu od 200 kn

** Cijena za plaćanja na do 12 rata - ZABA (Visa, Maestro, Mastercard, Diners, American Express)

ZAŠTO ODABRATI MAX SLOBODAN PAD OPCIJU?

Ukratko matematički:

 

MAX SLOBODAN PAD = VIŠA VISINA SKOKA = VIŠE SLOBODNOG PADA = VEĆI, JAČI, BOLJI I INTENZIVNIJI DOŽIVLJAJ SLOBODNGO PADA 🙂

 

Pokloni Tandem Skok Padobranom! 

Trebate nešto dečku za rođendan, ženi za godišnjicu, punici za obljetnicu, šefu da Vas nikad ne zaboravi?
Uz Vas smo uz svaku veselu priliku 🙂

Danas ljudi imaju čudnu naviku da kupovanje poklona nekome dožive kao zadatak i samo to žele što prije obaviti i skinuti s popisa zadataka. Ne želite biti jedna od onih osoba koje daruju samo da mogu reći da su i to obavili?

Želite pokloniti nešto posebno, nešto posve drugačije, nešto što će poboljšati nečiju kvalitetu života? Nešto od čega će netko zaboraviti na sve brige i probleme? Zar nije to ono što svi potajno priželjkujemo za poklon? Zaborav i odmor od svih briga i problema?

Poklon bon za godišnju članarinu koja uključuje tandem skok s odabrane visine odličan je poklon, koji će promijeniti nečiji pogled na svijet, i dočarati mu osjećaj slobode i uživanja o kakvom nikad nije sanjao.

USPA - United States Parachute Association je Američki padobranski savez i sa svojih preko 30.000 padobranaca članova predstavlja najveći padobranski savez u svijetu. USPA  promovira najnaprednije metode školovanja, tehnike skakanja i sigurnosne procedure što je svakako najvažnija stvar u padobranstvu. Padobranski sportski klub SLOBODAN PAD je ponosan član USPA te jedini u Hrvatskoj provodi sve metode USPA početne padobranske obuke (Tandem, AFF, Static line i IAD) prema strogim i zahtjevnim USPA standardima. USPA posebnu važnost polaže na sigurnost u padobranstvu te imamo i svog USPA SAFETY & TRAINING ADVISORA, osobu koja je imenovana od strane USPA-a i zadužena za sigurnosne standarde u našim aktivnostima. Više o USPA možete naći ovdje.

Zašto izabrati nas?

N

Najiskusniji i najstručniji USPA certificirani instruktori u Hrvatskoj – naši instruktori posjeduju certifikat i ovlaštenja od strane United States Parachutes Association-a (Američki padobranski Savez) ukratko USPA, najveće i najnaprednije padobranske asocijacije u svijetu (cca 30.000 članova) čiji su primarni ciljevi sigurnost i napredak u području padobranstva. Više informacija o USPA možete naći na www.uspa.org . Nekoliko tisuća sretnih tandem skakača sami dovoljno govore o našoj stručnosti i iskustvu....

N

Koristimo provjerenu i sigurnu TSO certificiranu opremu – sva oprema koju koristimo u našim aktivnostima posjeduje TSO certifikat koji je garancija vrhunske kvalitete materijala i visokog standarda konstrukcije i izrade padobrana i komponenti, kod nas je sigurnost faktor br. 1 te stoga koristimo samo odobrenu i kvalitetnu opremu za naše aktivnosti.

N

Izvodimo tandem skokove u cijeloj Hrvatskoj – ne morate putovati satima na neku udaljenu lokaciju da bi napravili tandem skok, mi ćemo doći k Vama, skokove izvodimo u svim regijama u Hrvatskoj, dovoljno je da rezervirate Vaše mjesto i vidimo se na Vašem terenu.

N

Prvi i jedini USPA certificiran drop zone i klub u Hrvatskoj - naš klub je prvi USPA certificirani klub i jedni u Hrvatskoj koji zadovoljava visoke USPA razine sigurnosti i standarde obuke te nudi sve metod obuke. United States Parachutes Association-a ukratko USPA, najveća i najnaprednija je padobranska asocijacija u svijetu čiji su primarni ciljevi sigurnost i napredak u području padobranstva. Više informacija o USPA možete naći na www.uspa.org

N

Najbolje cijene skokova, mogućnost plaćanja karticama i na rate – nudimo najpovoljniju cijenu tandem skoka  cijenu skoka na području RH i točka.

N

Posebno certificiran superkul zrakoplov – naš zrakoplov je posebno modificiran i certificiran za padobranske aktivnosti te održavan prema najvišim standardima a slika će reći više od riječi na temu izgleda, pogledajte ovdje

Upoznajte Slobodan Pad ekipu!

Naša ekipa je prije svega sastavljena od osoba kojima padobranstvo i zrakoplovstvo predstavlja način života te su stručni i profesionalci u svom području. Upoznajte ih malo pobliže u nastavku.

Darko Tupek - glavni instruktor / pilot / predsjednik kluba
 • Prvi skok: 1997. godina
 • Ukupan broj skokova: 4000+
 • Ovlaštenja i dozvole: USPA D dozvola, USPA S/L, IAD, Tandem, AFF instruktor...
Matevž - instruktor

 • Prvi skok: 
 • Ukupan broj skokova: 
 • Ovlaštenja i dozvole: 
Denis - instruktor
 • Prvi skok: 
 • Ukupan broj skokova: 
 • Ovlaštenja i dozvole: 
Nikola - pilot
 • Prvi let: 
 • Ukupan broj sati naleta: 
 • Ovlaštenja i dozvole: 
Fahed - pilot
 • Prvi let: 
 • Ukupan broj sati naleta: 
 • Ovlaštenja i dozvole: 
Dalibor - pilot
 • Prvi let: 
 • Ukupan broj sati naleta: 
 • Ovlaštenja i dozvole: 
Ivan - ground crew / packer

Damir - ground crew / packer
undefinedDamir
Office & manifest

PR & Promotion

Zrakoplov Cessna 182 K, 9A-DTD
 • TIp, snaga motora: Klipni, 230 KS
 • Max. visina leta: 4500 metara
 • Max. brzina: 330 km/h
 • Max. osoba: 1 Pilot + 4 Padobranca


Helikopter Eurocopter Alouete II
 • Tip, snaga motora: Mlazni, 450 KS
 • Max. visina leta: 4500 metara
 • Max. brzina: 185 km/h
 • Max. osoba: 1 Pilot + 4 Padobranca
Share This