PADOBRANCI

DOBRODOŠLI U SLOBODAN PAD

Padobranstvo je naša zajednička strast i svi Vi koji se želite pridružiti i uživati u zračnim igrama ste dobrodošli i možete skakati sa nama kao članovi Padobranskog Sportskog Kluba SLOBODAN PAD.

Organiziramo padobranske skokove ovisno o meteo uvjetima 365 dana u godini, 7 dana u tjednu. Kad god poželite uhvatiti malo zraka PSK SP je tu da Vam to omogući, bilo da skačete čisto rekreativno ili se pripremate za najopakija natjecanja.

Ova stranica je namjenjena iskusnim i licenciranim padobrancima.

Video i FOTO Galerija

USPA - United States Parachute Association je Američki padobranski savez i sa svojih preko 30.000 padobranaca članova predstavlja najveći padobranski savez u svijetu. USPA  promovira najnaprednije metode školovanja, tehnike skakanja i sigurnosne procedure što je svakako najvažnija stvar u padobranstvu. Aeroklub SLOBODAN PAD je ponosan član USPA te jedini u Hrvatskoj provodi sve metode USPA početne padobranske obuke (Tandem, AFF, Static line i IAD) prema strogim i zahtjevnim USPA standardima. USPA posebnu važnost polaže na sigurnost u padobranstvu te imamo i svog USPA SAFETY & TRAINING ADVISORA, osobu koja je imenovana od strane USPA-a i zadužena za sigurnosne standarde u našim aktivnostima. Više o USPA možete naći ovdje.

Croatian civil aviation agency (CCAA) ili Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je institucija Republike Hrvatske koja je zadužena za regulativu vezano za civilni dio zrakoplovstva u RH. Izmeđuostalog CCAA propisuje i regulativu vezanu za CCAA padobransku školu prema CCAA standardima i zahtjevima te izdaje CCAA padobranske dozvole i ovlaštenja određene kategorije prema odobrenim progrmima školovanja tj. nakon što se ispune svi propisani uvjeti od strane CCAA. Više o CCAA možete saznati ovdje.

Kontaktirajte Nas!

test

    captcha