ZRAČNI TUNEL

ŠTO JE ZRAČNI TUNEL

Zračni tunel ili wind tunnel je simulacija u zatvorenom prostoru gdje osoba može iskusiti senzaciju letenja bez aviona ili padobrana, pomoću sile vjetra koji se generira vertikalno. Zrak se kreće brzinom 195 km/h, koja je terminalna brzina slobodnog pada. Često se zove i “indoor skydiving” jer ga koriste i profesionalni padobranci koji kažu kako je senzacija iznimno slična onom vanjskom.

Wind Tunnel Paketi

ŠTO SVE DOBIVAM, KAKVE SU CIJENE?

WIND TUNNEL ISKUSTVO
  • WIND TUNNEL članstvo u klubu

  • Prijevoz do tunela iz Zagreba (Martićeva 67)

  • Priprema i analiza leta

  • Oprema

  • 3 minute leta u zračnom tunelu pod nadzorom instruktora

  • Diploma

  • Razgled/Shopping u Ljubljani

Svi koji likeaju našu stranicu i ostave komentar dobit će besplatno:

 • FREE HD snimke (fotke i video)

 • FREE T-Shirt AK SP

WIND TUNNEL ŠKOLA LETENJA
  • WIND TUNNEL članstvo u klubu

  • Prijevoz do tunela iz Zagreba (Martićeva 67)

  • Priprema i analiza svakog leta

  • Oprema

  • 20 min leta u zračnom tunelu (10 x 2 min) uz stručno vodstvo instruktora

  • Diploma

  • Razgled/Shopping u Ljubljani

Svi koji likeaju našu stranicu i ostave komentar dobit će besplatno:

 • FREE HD snimke (fotke i video)

 • FREE T-Shirt AK SP

* Cijena za plaćanja na do 12 rata – ZABA (Visa, Maestro, Mastercard, Diners, American Express)

Zašto izabrati nas?

N
Najiskusniji i najstručniji USPA certificirani instruktori u Hrvatskoj – naši instruktori posjeduju certifikat i ovlaštenja od strane United States Parachutes Association-a (Američki padobranski Savez) ukratko USPA, najveće i najnaprednije padobranske asocijacije u svijetu (cca 30.000 članova) čiji su primarni ciljevi sigurnost i napredak u području padobranstva. Više informacija o USPA možete naći na www.uspa.org . Nekoliko tisuća sretnih tandem skakača sami dovoljno govore o našoj stručnosti i iskustvu….
N
Koristimo provjerenu i sigurnu TSO certificiranu opremu – sva oprema koju koristimo u našim aktivnostima posjeduje TSO certifikat koji je garancija vrhunske kvalitete materijala i visokog standarda konstrukcije i izrade padobrana i komponenti, kod nas je sigurnost faktor br. 1 te stoga koristimo samo odobrenu i kvalitetnu opremu za naše aktivnosti.
N
Izvodimo tandem skokove u cijeloj Hrvatskoj – ne morate putovati satima na neku udaljenu lokaciju da bi napravili tandem skok, mi ćemo doći k Vama, skokove izvodimo u svim regijama u Hrvatskoj, dovoljno je da rezervirate Vaše mjesto i vidimo se na Vašem terenu.
N
Prvi i jedini USPA certificiran drop zone i klub u Hrvatskoj – naš klub je prvi USPA certificirani klub i jedni u Hrvatskoj koji zadovoljava visoke USPA razine sigurnosti i standarde obuke te nudi sve metod obuke. United States Parachutes Association-a ukratko USPA, najveća i najnaprednija je padobranska asocijacija u svijetu čiji su primarni ciljevi sigurnost i napredak u području padobranstva. Više informacija o USPA možete naći na www.uspa.org
N
Najbolje cijene skokova, mogućnost plaćanja karticama i na rate – nudimo najpovoljniju cijenu tandem skoka  cijenu skoka na području RH i točka.
N
Posebno certificiran superkul zrakoplov – naš zrakoplov je posebno modificiran i certificiran za padobranske aktivnosti te održavan prema najvišim standardima a slika će reći više od riječi na temu izgleda, pogledajte ovdje

USPA - United States Parachute Association je Američki padobranski savez i sa svojih preko 30.000 padobranaca članova predstavlja najveći padobranski savez u svijetu. USPA  promovira najnaprednije metode školovanja, tehnike skakanja i sigurnosne procedure što je svakako najvažnija stvar u padobranstvu. Aeroklub SLOBODAN PAD je ponosan član USPA te jedini u Hrvatskoj provodi sve metode USPA početne padobranske obuke (Tandem, AFF, Static line i IAD) prema strogim i zahtjevnim USPA standardima. USPA posebnu važnost polaže na sigurnost u padobranstvu te imamo i svog USPA SAFETY & TRAINING ADVISORA, osobu koja je imenovana od strane USPA-a i zadužena za sigurnosne standarde u našim aktivnostima. Više o USPA možete naći ovdje.

Croatian civil aviation agency (CCAA) ili Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je institucija Republike Hrvatske koja je zadužena za regulativu vezano za civilni dio zrakoplovstva u RH. Izmeđuostalog CCAA propisuje i regulativu vezanu za CCAA padobransku školu prema CCAA standardima i zahtjevima te izdaje CCAA padobranske dozvole i ovlaštenja određene kategorije prema odobrenim progrmima školovanja tj. nakon što se ispune svi propisani uvjeti od strane CCAA. Više o CCAA možete saznati ovdje.

Rezerviraj Zračni tunel!

test

  captcha